Droomt u ook van gezond, sterk en prachtig glanzend haar met een duurzaam resultaat?

Keratin Hair Treatment is het antwoord.

Een nieuw revolutionair concept voor weerbarstig haar. Keratine is een haarkwaliteitsverbeterings behandeling, die ontstaan is in Brazilië, verfijnd en ontwikkeld tot een salonbehandeling met geweldige resultaten.  Keratin Hair Treatment zorgt voor langdurige zijdezacht – , glanzend – , gezond haar en reduceert de pluisheid.

De Keratine behandeling is 100% veilig en ook 100% formaldehyde vrij!

Keratin Hair Treatment is geschikt voor alle haartypen en is een intensieve salon behandeling. Het systeem blaast de keratine diep in het haar, waardoor het haar zijdezacht aanvoelt en uiterst soepel valt.

Afhankelijk van het haartype en de frequentie van de wasbeurten, blijft het resultaat van de Keratine behandeling gedurende 3 tot 5 maanden in het haar zitten. Deze echter met de keratine shampoo en – conditioner.

Wij bieden naast de salon behandeling ook producten voor thuisgebruik aan. Deze thuisproducten bevatten ook keratine en optimaliseerd de keratine behandeling . Tevens verlengen de levensduur van de salonbehandeling aanzienlijk.

Thuis

Een beter en langdurig resultaat van de Keratin Hair Treatment behandeling krijgt men door:

De eerste twee tot drie dagen of 72 uur  na de behandeling het haar beter niet te wassen. Mocht het haar toch nog nat geworden voor die periode,dan moet u het haar onmiddellijk  föhnen en stylen. Dit verlengt de levensduur van de behandeling.

Gebruik van de Keratin verzorgende shampoo en conditioner . ( verleng de levensduur  3 tot 5 maanden )

  • Voorkom dat het haar vochtig wordt gedurende de eerste 72 uur.
  • Draag het haar de eerste 72 uur los, ook mag het haar niet worden vastgezet met clip of staart.
  • Vochtig haar zo snel mogelijk drogen met een föhn .
  • Het haar de eerste 72 uur alleen met stijltang in model brengen.

Voor prijzen en afspraken gelieve contact op te nemen met het salon. 

Enkele veel gestelde vragen

  • Op wie kan de keratine behandeling toegepast worden?

Alle haartypes kunnen genieten van de voordelen van deze nieuwe technologie. Een keratine behandeling is sowieso een ticket voor glanzend, zijdezacht en gezonder haar.

  • Kan de keratine behandeling toegepast worden op gekleurd  en/of highlights – en ontkruld haar ?

Een keratine behandeling is zeker aangeraden op gekleurd – en/of highlights en ontkruld haar , omdat het haar gevoed , hersteld en verzorgd wordt .

  • Zal mijn haar aan volume verliezen?

U kunt zelf op voorhand bepalen wat de gewenste look is. Aan de hand van verschillende styling technieken met de stijltang kunnen wij het volume van het kapsel bepalen.

  • Zal mijn haar na het uitwerken van de behandeling terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat?

De haarwortels zullen verschillen van de algemene structuur van het haar. Een behandeling zal tussen 3 à 5 maanden effect hebben op het haar, naargelang de hoeveelheid wasbehandelingen al dan niet met producten keratine shampoo en conditioner. Regelmatige behandelingen en naverzorgingen met keratine shampoo en conditioner waarborgen gezonder haar.

  • Is keratine een ontkrulling?

Nee, keratine is geen ontkrulling, maar een verzorging. Deze verzwakt alleen de krullen.